Фондацијата бекамент донираше материјали за пу дуга и оу свети сава

Фондацијата бекамент донираше материјали за пу дуга и оу свети сава

Фондацијата бекамент донираше материјали за пу дуга и оу свети сава

Фондацијата бекамент донираше материјали за пу дуга и оу свети сава

На почетокот на јули, фондацијата Бекамент реализираше донација на Бекамент материјали за завршни работи во градежништвото со цел прилагодување на две предучилишни установи во Аранѓеловац „Осмех“ и „Дуга“.

Исто така, фондацијата Бекамент донираше производи на Бекамент за внатрешни sидови, поставување керамика и поставување на подот за потребите за уредување на училишниот простор на локалното основно училиште „Свети Сава“.

Компанијата Бекамент и Фондацијата Бекамент, како општествено одговорни институции, ќе продолжат да даваат поддршка со својата хуманитарна работа таму каде што е најпотребно.

Бекамент

Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.