Како до беспрекорни ѕидови во ентериерот?

Како до беспрекорни ѕидови во ентериерот?

Како до беспрекорни ѕидови во ентериерот?

Како до беспрекорни ѕидови во ентериерот?

Современиот живот подразбира долготраен престој во затворен простор и може значително да влијае на нашата продуктивност, расположението но и на здравјето.

Затоа е важно да се посвети внимание на уредувањето на ентериерот, бидејќи чистиот, уреден и пријатен амбиент прави да се чувствуваме добро, нѐ инспирира и исполнува со позитивна енергија.

За беспрекорно обработени ѕидни површини се потребни доверливи, квалитетни и лесно изводливи технички и естетски решенија.

Компанијата Бекамент го разви INTERIOR STANDARD системско решение за внатрешни ѕидови кое подразбира производи за сите фази на обработка на внатрешни ѕидови, почнувајќи од подготовка на ѕидот за малтерисување, користење на висококвалитетни маси за порамнување до нанесување на еколошки внатрешни бои.

Препознавајќи го значењето и придобивките од правилната монтажа на дадениот систем, од страна на стручниот тим на компанијата Бекамент е подготвен едукативен и содржаен видео материјал кој на јасен, прецизен и конкретен начин го објаснува процесот на имплементација и важноста на ова решение.

Видео упатството ја покажува практичната примена на материјалите од производниот асортиман INTERIOR и нуди ново знаење за постапката на правилна монтажа, односно за стручната примена на секоја поединечна компонента на системското решение, производите и алатите што се користат во текот на процесот.

Преку видео материјалот може да се научи сѐза постапката на правилно малтерисување, подготовката на ѕидните површини за глетување, како и изборот на видот и нијансата на завршниот слој што следи по квалитетната подготовка на ѕидот.

Избраните бои можат да го направат вашиот дом поздраво, попријатно и поинспиративно место за живот, работа, учење, дружење, релаксација.

Уредувањето на просторот може да ја ослободи вашата креативност и да ве инспирира да го примените стекнатото знаење.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.