Како правилно да се вгради фасадниот систем за термоизолација?

Како правилно да се вгради фасадниот систем за термоизолација?

Како правилно да се вгради фасадниот систем за термоизолација?

Како правилно да се вгради фасадниот систем за термоизолација?

Со смелата иновација компанијата Bekament ги поместува границите во областа на работењето и континуирано го развива портфолиото со висококвалитетни производи за различни намени.

Силата за идните успеси Bekament ја наоѓа во многуте домови и деловни простори кои денес се поубави, побезбедни и пофункционални благодарение токму на производите и напредните решенија кои ги пласира.

Но, автентичноста на компанијата се огледува и во споделувањето знаења, искуства и поддршка со своите вработени, стејкхолдерите и корисниците.

Препознавајќи ги важноста и придобивките од правилното вградување на фасадните термоизолациски системи, тимот експерти од компанијата Bekament подготвија едукативен и информативен видео материјал (туторијал) со кој јасно, прецизно и конкретно го објаснува токму овој процес.
Tуторијалот на релевантен и практичен начин прикажува еден од важните и сложени процеси на изведување на работи од сегментот на градежната индустрија, а преку примена на материјалите од производниот асортимен на BEKATHERM.

На едноставен начин може да се усвои ново знаење за постапката на правилно вградување на термоизолацијата, односно за стручната примена на секоја поединечна компонента на системското решение, производите и алатите кои се користат во текот на процесот.

Tуторијалот нуди сознанија за сите придобивки од енергетски ефикасните објекти, кои покрај обезбедување на пријатни и здрави услови за живеење придонесуваат и за намалување на трошоците за греење и ладење и до 40%.

BEKATHERM фасадните системи за термоизолација, како финансиски најисплатливи решенија, погодни се за сите видови на подлоги, брзо и лесно се вградуваат и обезбедуваат долготрајна и сигурна заштита, удобност и топлина на деловните и станбени објекти. Нудат широк спектар на нијанси на завршниот фасаден малетер, а врвниот квалитет го потврдуваат ETA сертификатот и гаранцијата до 25 години.

Видео материјалот можете да го погледнете на линкот:

Bekament

Snaga je u našim rukama

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.