Компанијата bekament и жрк „bekament буковичка бања“ го обновија годишниот спонзорски договор

Компанијата bekament и жрк „bekament буковичка бања“ го обновија годишниот спонзорски договор

Компанијата bekament и жрк „bekament буковичка бања“ го обновија годишниот спонзорски договор

Компанијата Bekament и женскиот ракометен клуб ЖРК „Bekament Буковичка Бања“ го обновија годишниот спонзорски договор со што продолжи долгогодишната успешна соработка на двете големи имиња, кои секое во својата област (економијa и спорт), остваруваат добри деловни и спортски резултати.

Продолжението на соработката покрај големата поддршка во вид на финансиски средства опфати и донирање на ребрендирани дресови и друга опрема за тренинзи и натпревари, како и изработка на рекламни банери, а сè со цел, задоволување на потребите на сениорската екипа на суперлигашот од Аранѓеловац.

Компанијата Bekament, една од општествено одговорните компании во Србија, веќе речиси три децении го поттикнува развојот на луѓето и заедницата во која работи. Работи во области од стратешки и развоен општествен интерес што подразбира вложувања во унапредувањето на образованието, спортот, културата, здравството и чувањето на животната средина.

ЖРК „Bekament Буковичка Бања“ со традиција долга 45 години веќе 18 сезони во континуитет игра „супер лига“. Успешната сезона продолжена е со ист интензитет, ентузијазам и победнички серии на нашите ракометарки за што можете подетално да се информирате со посета на линкот Facebook post

Со заеднички сили храбро одиме во пресрет на новите предизвици. Гледаме напред, освојуваме!

Bekament

Силата е во нашите раце

 

www.bekament.com

#bekament

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.