Компанијата bekament ја поддржа хуманитарната манифестација „донесуваме насмевка”

Компанијата bekament ја поддржа хуманитарната манифестација „донесуваме насмевка”

Компанијата bekament ја поддржа хуманитарната манифестација „донесуваме насмевка”

Компанијата bekament ја поддржа хуманитарната манифестација „донесуваме насмевка”

Како општествено одговорна компанија, Bekament преку спонзорства ја поддржа хуманитарната манифестација „Донесуваме насмевка“ која се одржа на 29.8.2021 година. Настанот подразбираше хуманитарно возење од 9 ч. и централна манифестација на Ада Циганлија во периодот од 10-20.30 ч.

Сите собрани средства се донирани во Здружението за самохрани родители и деца со инвалидитет „Сина школка” и Вања Миловиќ (Фондација Биди Хуман).

Ве повикуваме да ја поддржите ова хуманитарна иницијатива и да дадете придонес за победата на Вања со испраќање на бројот 1077 преку SMS на 3030.

Да бидеме хумани и солидарни. Да се грижиме едни за други.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.