Komпанијата dekor lux за партнерството со компанијата бекамент

Komпанијата dekor lux за партнерството со компанијата бекамент

Komпанијата dekor lux за партнерството со компанијата бекамент

Komпанијата dekor lux за партнерството со компанијата бекамент

Милисав Станојловиќ, сопственик на компанијата Dekor Lux од Уб, зборува за развојниот пат и деловниот успех на својата компанија, како и за долгорочното успешно партнерство со компанијата Бекамент.

„Во компанијата Бекамент пронајдовме партнер на кој секогаш можеме да се потпреме во однос на квалитетот на услугата, квалитетот на стоката, но особено би сакал да го истакнам односот на вработените во компанијата кои секогаш се подготвени да ги исполнат нашите барања“, рече сопственикот на компанијата Dekor Lux.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.