Компанијата domena за партнерство со компанијата бекамент

Компанијата domena за партнерство со компанијата бекамент

Компанијата domena за партнерство со компанијата бекамент

Компанијата domena за партнерство со компанијата бекамент

Марко Родиќ, менаџер на големопродажба и Никола Хајнрих, менаџер на малопродажба во Domena, зборуваат за партнерството со компанијата Бекамент, кое започна во 2011 година.

Денес, по 10 години, нашата заедничка деловна соработка постојано расте, зајакнува и се развива, при што постигнуваме успешни деловни резултати.

Со меѓусебно почитување и заедничките напори, остваривме неколку мали победи кои прават голема разлика.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.