КОМПАНИЈАТА ИНТЕР – КОМЕРЦ НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

КОМПАНИЈАТА ИНТЕР – КОМЕРЦ НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

КОМПАНИЈАТА ИНТЕР – КОМЕРЦ НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

КОМПАНИЈАТА ИНТЕР – КОМЕРЦ НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

Звонко Дуев, сопственик на фирмата Интер – Комерц од Гевгелија зборува за успешното работење и долгогодишното партнерство со компанијата Bekament.

„Вложувањето во брендот носи посакувани резултати. Купувачите го препознаваат Bekament и веруваат во квалитетот. Во нашата соработка најважни се заедничкото почитување и поддршката.“

Bekament
Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.