МАРТ КОМЕРЦ ВО ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

МАРТ КОМЕРЦ ВО ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

МАРТ КОМЕРЦ ВО ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

МАРТ КОМЕРЦ ВО ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

Мартин Петровски, сопственик на фирмата Март Комерц од Скопје зборува за развојниот пат и деловните успеси на својата фирма како и за долгогодишното партнерство со компанијата Bekament.

Поддршката ја имаме во секое време без оглед на тоа дали е теренска, или е запознавање на друг производ или е општа консултација. Јас верувам дека со текот на годините нашата соработка ќе биде уште многу посилна и постојана.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.