Мост на хуманост

Мост на хуманост

Мост на хуманост

Мост на хуманост

Компанијата Banja Komerc Bekament ДOO ја поддржа акцијата под името „Moст на хуманост” во Краљево од 22 дo 24 jуни 2012 година, која ја организираа Општата болница Шабац и Здравствениот центар од Краљево како вид на поддршка на националната кампања „БИДИ ДОНОР НА ОРГАНИ – ПРОДОЛЖИ ЖИВOT”.

 

Компанијата Bekament веќе втора година по ред ја поддржува оваа акција и на тој начин го привлекува вниманието на јавноста кон важноста на подигнувањето на свеста за важноста на донирањето на органи.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.