Обраќање на сопствениците и основачите на компанијата бекамент до вработените

Обраќање на сопствениците и основачите на компанијата бекамент до вработените

Обраќање на сопствениците и основачите на компанијата бекамент до вработените

Обраќање на сопствениците и основачите на компанијата бекамент до вработените

По соочувањето со предизвиците што со себе ги донесоа пандемијата COVID-19 и вонредната состојба, а кои компанијата Бекамент ги дочека организирано и тимски, основачите и сопствениците на компанијата Бекамент, им се обратија на своите вработени.

Пренесуваме дел од дописот:
„Иако сме соочени со специфични и отежнати околности на работа, покажавме дека можеме да сметаме едни на други, и како луѓе и како тим, дека вистинската сила ја носиме во себе, дека умееме да бидеме брзи и флексибилни, дека знаеме да се прилагодуваме и соодветно да се организираме.
Сакаме да ви се заблагодариме за посветеноста што ја покажавте и продолжувате да ја покажувате.
Денес со гордост истакнуваме дека сме свесни дека имаме тим со победнички дух, вистински луѓе и големи професионалци.“

На овој начин дополнително е нагласена важноста на заедништвото, храброста, посветеноста и солидарноста, односно сите оние вредности кои и го одредуваат делувањето на компанијата Бекамент.

Бекамент
Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.