Oдржан добротворен belhospice бал „богатство на србија“

Oдржан добротворен belhospice бал „богатство на србија“

Oдржан добротворен belhospice бал „богатство на србија“

Oдржан добротворен belhospice бал „богатство на србија“

Компанијата Bekament како сребрен спонзор и донатор присуствуваше на BELhospice добротворниот бал под името „Богатството на Србија“ („Blaga Srbije“), кој се одржа на 11 септември во Белиот Двор во Белград.

На овогодинешниот бал, а со поддршка од преку 350 претставници од дипломатскиот кор, корпоративниот сектор, претставници од културата, уметноста и спортот, собрани се вкупно 110.000 EUR.

Средствата ќе му овозможат на тимот на BELhospice да продолжи да обезбедува бесплатни услуги на згрижување на онколошките пациенти и на членовите на нивните смејства.

 

Bekament

Силата е во нашите раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.