ОНИКС-ВАЛ ЗА ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

ОНИКС-ВАЛ ЗА ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

ОНИКС-ВАЛ ЗА ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

ОНИКС-ВАЛ ЗА ПАРТНЕРСТВО СО БЕКАМЕНТ

Виктор Крстевски, менаџер за малопродажба во Оникс-Вал Делчево, зборуваат за долгогодишно работење и партнерството со компанијата Bekament. “Мое мислење е дека во последните неколку години Bekament како бренд направи исчекор на пазарот, како во Македонија, така и во поширокиот регион. Со својот визуелен идентитет и начин на комуникација се издвојува од другите брендови во регионот. Таа сила на брендот се пренесува и на Оникс-Вал и придонесува и за нашиот успех.”

Bekament - Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.