Проширување на пазарот во албанија

Проширување на пазарот во албанија

Проширување на пазарот во албанија

Проширување на пазарот во албанија

Постојаниот развој и пораст на компанијата носи нови предизвици кои Bekament ги постигнува со успешна соработка и со задоволување на интересите на сите целни групи (крајни купувачи, мајстори, инвеститори, природна средина).

По обемната анализа на конкуренцијата, потенцијалите и можностите за пласман на пазарот во Албанија, компанијата Banja Komerc Bekament д.o.o. потпиша договор за дистрибуција на овој пазар со компанијата Salliu 2G iz Tirane.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.