Саеm „дом“ љубљанa, 5-10 maрt 2019

Саеm „дом“ љубљанa, 5-10 maрt 2019

Саеm „дом“ љубљанa, 5-10 maрt 2019

Саеm „дом“ љубљанa, 5-10 maрt 2019

Компанијата Bekament оваа година учествуваше на саемот „Дом“ во Љубљана, заедно со дистрибутерот за словенечкиот пазар Spekter од Жалец. Oвој саем традиционално се организира секоја година и собира изложувачи од различни области: градежништво, столарија, монтажни куќи, опрема за куќи надвор и внатре, опрема за греење и ладење и сл.

Многу е посетен и почитуван од посетителите од Словенија и регионот.

Bekament го најде своето место заедно со реномираните брендови од областа на градежништвото. Посетителите можеа да се запознаат со портфолиото и да се информираат за квалитетот и достапноста на производите на Bekament во Словенија.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.