Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Грижата за здравјето е најважниот аспект на животот, затоа што со грижата за себе се грижите и за вашите најмили.

Во текот на претходните две недели, компанијата Бекамент организираше здравствени прегледи за своите вработени, со цел да се зачува и превенира нивното здравје.

Систематските прегледи вклучуваа лабораториски анализи, офталмолошки прегледи, ултразвучни прегледи по нивен избор, како и преглед од страна на општите лекари.

Со оваа иницијатива, Бекамент сака на овој начин да им нагласи на своите вработени колку се важни за компанијата и да им се заблагодари за посветеноста што ја покажуваат секој ден.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.