BK-IN KUL BRILIANT

BK-IN KUL BRILIANT

Mozaični malter svetlucavim detaljima za unutrašnje zidove

BK-IN KUL BRILIANT

KALKULATOR POTROŠNJE

Unesite kvadraturu

Primena

Dekorativni mozaični malter od višebojnog zrna sa svetlucavim dodacima, za obradu unutrašnjih zidnih površina, hodnika, stubova i detalja koje treba posebno istaknuti. Malter je moguće naneti na fine cementne maltere, ravne betonske površine, vlaknasto-cementne i gips-kartonske ploče i sl. Proizvod nije pogodan za primenu na svežim gipsnim malterima i vlažnim površinama. Poseduje izuzetnu čvrstoću i vodoodbojnosti. Granulacija (veličina zrna): 1.0 mm.

Priprema i nanošenje

Podloga na koju se malter nanosi mora biti čvrsta, čista, suva i premazana BK-Acryl podlogom, a u slučaju tamnijih podloga BK-MicroGrund Universal-om. BK-In Kul Briliant pre nanošenja promešati da masa zapenuša i po potrebi razrediti sa malom količinom vode (do 1 %). Mešanje materijala obaviti presipanjem iz kante u kantu, ručno ili električnim mikserom sa malim brojem obrtaja. Malter se nanosi čeličnom gletericom odozdo prema gore u 50 % većoj debljini od veličine zrna. Naneti sloj je potrebno dobro poravnati da bi se eliminisale vidljive praznine između zrna mermera. Potrebno je raditi ravnomerno i bez prekida na kontinualnim zidnim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

Temperatura primene

Od +5°C do +30°C. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vreme vezivanja maltera.

Potrošnja

Oko 3 kg/m².

Rok trajanja i skladištenje

18 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

Pakovanje

25 kg.