BK-ParketFix Prime

BK-ParketFix Prime

Jednokomponenta poliuretanska podloga za lepak za parket

BK-ParketFix Prime

KALKULATOR POTROŠNJE

Unesite kvadraturu

Primena

Jednokomponentni poliuretanski premaz bez vode na bazi rastvarača za unutrašnju primenu. Koristi se za za učvršćavanje mineralnih podloga i poboljšavanje adhezije pre lepljenja parketa poliuratanskim lepkom BK-ParketFix PU. Dozvoljena vlaga podloge pre nanošenja premaza sme biti max. 3 %. Premaz je pogodan za sve mineralne podloge kao što su betonske površine, cementni estrih, anhidritne podloge i sl., kao i za sisteme sa podnim grejanjem.

Priprema i nanošenja

Podloga na koju se premaz nanosi mora biti čvrsta, čista, suva, bez ostataka ulja, masnoća i drugih materijala. Premaz nije dozvoljeno razređivati. Nanositi farbarskom četkom ili kratkodlakim valjkom ravnomerno po podlozi u tankom sloju. Kod jako upojnih podloga grundiranje ponoviti sa razmakom od 2-3 h. Lepljenje podnih obloga izvršiti nakon potpunog sušenja premaza (~12 h). Za detaljna uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

Temperatura primene

Od +10°C do +25°C uz max. vlažnost vazduha od 60%.

Potrošnja

Oko 0,15-0,30 kg/m², zavisno od upojnosti i vrste podloge.

Rok trajanja i skladištenje

Do 9 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svetlosti, vlage i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

 

Pakovanje

5kg