BK-PUR PREMIUM

BK-PUR PREMIUM

Montažna pjena slabe ekspanzije. Sadrži: Difenilmetandiizocijanat, izomeri i homolozi, klorirani alkani, C14-17.

BK-PUR PREMIUM

Primjena

Montažna pjena za kanalice je jednokomponentna konstrukcijska poliuretanska pjena posebno osmišljena za potrebe maksimalne iskoristivosti pri maloj ekspanziji s mogućnošću korišćenja na temperaturama do +35°C. Ova pjena ima izvrsnu strukturu i pri +5°C. Izvrsno prijanja uz beton, žbuku, zidove, drvo, polistiren, omekšani PVC, pečenu opeku i kanalice. Popunjavanje pukotina, postavljanje okvira prozora i vrata. Izolacija cjevovodnih sustava, pričvršćivanje izolatora i zaštitnih cijevi u zidovima, brza montaža krovišta i postavljanje krovnih kanalica.

Priprema i nanošenje

Koristiti na površinama bez prašine i odmašćenim površinama. Prekriti uređaje i ostale površine kako se ne bi zaprljale. Prije nanošenja preporučamo suhe podloge navlažiti vodom pomoću raspršivača zbog kvalitetnije strukture pjene. BK-Pur Premium pjenu koristite tako što uklonite čep i zavijete cjevčicu za raspršivanje na vrh spremnika s penom. Prije primjene snažno protresti spremnik (barem 30 puta). Velike fuge popuniti u više slojeva i navlažiti između svakog sloja. Potrebno je da između dva nanosa pjene prođe 15-30 min. Dozirajte štedljivo, volumen pjene nakon nanošenja se povećava približno dva puta, međutim pjena po konačnom stvrdnjavanju zadržava oblik. Za čišćenje i uklanjanje ostataka pjene upotrebljavajte sredstvo za čišćenje pjene BK-PU Cleaner dok je pjena još meka. Stvrdnutu pjenu je moguće samo mehanički ukloniti. Za detaljne upute pogledati tehnički list proizvoda.

Rok uporabe i skladištenje

Skladištiti na suhom mjestu u originalno zapakiranoj ambalaži (s dnom prema dolje!!!) na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. R


DOWNLOAD: