BK-Stucco

BK-Stucco

Dekorativni kit za unutrašnje zidove.

BK-Stucco

KALKULATOR POTROŠNJE

Unesite kvadraturu

Primena

Visokokvalitetni dekorativni kit namenjen za ukrašavanje unutrašnjih površina. Odgovarajuće su sve površine izravnate BK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om.

Boja:

Bela+nijanse po ton karti BK-Stucco. Nijanse se mogu međusobno mešati u proizvoljnom odnosu.

Priprema i nanošenje

Pre nanošenja dekorativne tehnike gletovane površine treba premazati BK-Podlogom (vreme sušenja min. 6 h). Ukoliko je potrebno BK-Stucco je moguće razrediti sa vodom max. do 3 %. Nanosi se nerđajućom metalnom gletericom minimum u tri sloja. Struktura se dobija obradom pomoću metalne gleterice dok je materijal u pastoznom stanju, različitim tehnikama zavisno od željenog efekta. Konačan izgled se dobija poliranjem suvog materijala metalnom gletericom. U slučaju potrebe za efektom visokog sjaja neophodno je dodatno poliranje sa zaštitnim voskom. BK-Stucco je otporan na vlažno brisanje ukoliko je voskiran. Optimalna radna temperatura: od +8°C do +35°C. Sušenje do nanošenja sledećeg sloja iznosi 4-6 h u zavisnosti od debljine sloja. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

Potrošnja

Oko 400-500 g/m² zavisno od tehnike nanošenja.

Rok trajanja i skladištenje

12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

Pakovanje

3; 5 kg.