Produktet tona

Bekament portofolin e përbëjnë materialet për përfundimin e punimeve në ndërtimtari, që nënkuptojnë muret e jashtme e të brendshme, izolimin, hidroizolimin dhe qeramikën, materialet zbukuruese (dekori), prodhimet për dru e metal, për mbyllje dhe ngjitje, për suvatim me dorë dhe me makinë si dhe prodhimet për qëllime speciale.

Asortimentin e tij të gjerë me mbi 250 produkte nga kategoritë e përmendura i plasojmë deri te përdoruesit në më shumë se 10 tregje të rajonit dhe Unionit Evropian.

Konsumi i materialit termoizolues

Kalkulator
CILAT JANË AVANTAZHET E ZGJIDHJES SË NJË SISTEMI TË HIDROIZOLIMIT DHE VENDOSJES SË QERAMIKËS NË BANJË?

CILAT JANË AVANTAZHET E ZGJIDHJES SË NJË SISTEMI TË HIDROIZOLIMIT DHE VENDOSJES SË QERAMIKËS NË BANJË?

Shiko blogun