Акция по оказанию помощи системе здравоохранения в Аранджеловаце

Акция по оказанию помощи системе здравоохранения в Аранджеловаце

Призыв ко всем юридическим и физическим лицам о включении в борьбу против вируса Covid-19

 

Në luftimin e epidemisë globale, është jashtëzakonisht e rëndësishme që ta ruajmë shëndetin e personelit tonë mjekësor si një nga grupet më të rrezikshme, të ekspozuar drejtpërdrejtë në burimin e infeksionit. Duke i ruajtur ata, ne e ruajmë sistemin e plotë shëndetësor të vendit tonë, i cili që nga rreshti i parë, na mbron në këtë luftë të vështirë.

Bekament Fondacioni  ka nisur aksionin e grumbullimit të mjeteve financiare për ndihmë të shpejtë për punëtorët shëndetësorë të Komunës së Arangjelovcit dhe i thërret të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që të bashkangjiten dhe që secili në kuadër të mundësive të tyre, të donojnë mjete në të holla të cilat do të përdoren për furnizimin e mjeteve të domosdoshme mjekësore për mbrojtje shëndetësore në të cilat hyjnë maskat kirurgjike, doreza kirurgjike dhe vizirë mbrojtës- syze.

Mjetet në të holla mund t’i paguani në këtë xhirollogari të Bekamend Fondacionit nr: 265-3610310000715-98, me qëllim të pagesës “Donacion për ndihmë të dedikuar për punëtorët shëndetësor”.

Mbetjet eventuale të mjeteve në të holla do të orientohen në organizatën humanitare Kryqi i Kuq Arangjelovc.

———————-

Bekament Fondacioni ju falënderon në gatishmërinë që me përpjekje të përbashkëta të kontribuojmë në zhdukjen e përhapjes së virusit COVID-19 dhe në ruajtjen e shëndetit të njerëzve tanë.

TË JEMI TË PËRGJEGJSHËM DHE SOLIDAR. TË KUJDESEMI PËR NJËRI-TJETRIN.

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.