Classic

Zgjidhjet që zgjasin, bëhen klasikë. Vetëm për profesionistë, në linjën CLASSIC është paletë e gjerë e llaçit të dorës dhe të makinës për përdorim funksional ose dekorues në muret e brendshme e të jashtme. Siloset me pajisjen përcjellëse për shitje rinfuze, janë në dispozicion si përkrahje e punimeve në projektet më të mëdha.

LLAÇ DORE DHE MAKINE

Kërkoje paletën e produkteve
lines