Bekatherm EPS F

EPS panel nga polistireni i zgjeruar

Bekatherm EPS F

Kalkulatori i harxhimit

Potrebno Vam je m2 ovog proizvoda

PËRDORNI

Bekatherm EPS F është një pllakë izolimi termik fasade e bërë nga polisterol i zgjeruar pa shtuar asnjë papastërti në procesin e prodhimit në përputhje me SRPS EN 13163. Itshtë menduar për instalim në sistemet e fasadës me izolim termik (ETICS) Bekatherm EPS F është një shtresë izoluese termike e certifikuar nga ETA sistemi i fasadës. Në varësi të kërkesave mekanike, të sigurisë dhe termike, mund të përdoret si një shtresë izoluese termike në panelet sanduiç, muret sanduiç, për izolimin termik të mureve të brendshme, tavaneve dhe çative.

INSTALIMI

Produkti është instaluar në përputhje me udhëzimet për instalimin e sistemit të fasadës së izolimit termik të kontaktit (ETICS), si dhe rregullat e përgjithshme për kryerjen e punës së izolimit termik në ndërtim.