BEKATHERM Standard White

BEKATHERM STANDARD WHITE

1. BEKATHERM Standard White

BEKATHERM Standard White sistemin fasadues e përbëjnë pllaka izoluese nga polistireni i zgjeruar EPS (stiropori), ngjitësi mineral për ngjitjen e pllakave izoluese dhe përforcimin e rrjetit (fasadues) të qelqtë, rrjetin e fasadës, lyerjen bazë (grundin) dhe llaçin përfundimtar të fasadës. Dukja përfundimtare e fasadës varet nga zgjedhja e strukturës dhe nga nuanca e llaçit të fasadës.

  • Sistemi fasadues më i shitur
  • Zgjidhja financiare më e lirë për termoizolim
  • I përshtatshëm për të gjitha bazamentet, për objektet e vjetra e të reja
  • Paletë e gjerë e nuancave të llaçit përfundimtar fasadues
  • Rezistencë ndaj rrezeve UV dhe ndikimet atmosferike
  • Instalim i shpejtë e i lehtë
  • Punueshmëri e jashtëzakonshme
  • Të gjitha komponentat për BEKATHERM Standard White sistemet fasaduese me garanci prej 20 dhe 25 vjet janë me ETA certifikat
Download:
ETA-Standard

KOMPONENTAT E SISTEMIT FASADUES BEKATHERM STANDARD WHITE
Shtresa Qëllimi i produktit Produkti Paketimi Masa Harxhimi në 1 m2
1 NGJITËSI PËR NGJITJE

BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix WDVS
Ngjitës për pllaka EPS dhe vendosjen e rrjetës së armaturës, ngjitës për pllaka LM.
ose
BK-StirolFix Base
Ngjitës për ngjitje pllakash EPS.

25 kg 5,00
2 PLLAKË IZOLUESE

Bekatherm EPS Gold
EPS pllaka nga polistireni i zgjeruar
ose
Bekatherm EPS F
EPS panel nga polistireni i zgjeruar

1 m2 1,05
3 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-StirolFix White
Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese
ose
BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix WDVS
Ngjitës për pllaka EPS dhe vendosjen e rrjetës së armaturës, ngjitës për pllaka LM.

25 kg 5,00
4 ARMATURA/RRJET FASADUES

Bekatherm mrežica 160
Rrjeti fasadues
ose
Bekatherm mrežica 145
Rrjeti fasadues

50 m2 1,10
5 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-StirolFix White
Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese
ose
BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix WDVS
Ngjitës për pllaka EPS dhe vendosjen e rrjetës së armaturës, ngjitës për pllaka LM.

25 kg 5,00
6 LYERJA KRYESORE (GRUND)

BK-Grund Silicat
Nënshtresë strukturore për suva dhe bojëra prej silikati
ose
BK-Grund Universal
Bazë strukturore universale

25 kg 0,22
7 LLAÇI PËRFUNDIMTAR FASADUES

BK-Sil Si&Si
Suva fasade në bazë silikati-silikoni
ose
BK-Plast
Llaç fasade në bazë akrilike

25 kg 2,80

Për udhëzime tjera shikoni listën teknike të produkteve.
* Varësisht nga ngjitësi i zgjedhur për ngjitje dhe për përforcim dhe llaçit përfundimtar fasadues, japim garanci në sistemin fasadues prej 10, 20 ose 25 vjet.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.