Pse është hidroizolimi aq i rëndësishëm para vendosjes së qeramikës?

Pse është hidroizolimi aq i rëndësishëm para vendosjes së qeramikës?

Pse është hidroizolimi aq i rëndësishëm para vendosjes së qeramikës?

NJË BAZË E BESUESHME, NJË BASHKIM I SIGURT
Pse është hidroizolimi aq i rëndësishëm para vendosjes së qeramikës?

Kuzhina, banja, bodrumi, tarraca dhe çatia janë ndër pjesët më të ndjeshme të hapësirave banimi ose komerciale.

Izolimet dhe hidroizolimet e vjetra, dëmtimi i tubave të ujit dhe prishja e çatisë ose ulluqeve janë shkaqet më të zakonshme të depërtimit të lagështisë në ambiente, duke shkaktuar paraqitjen e mykut.

Bakteret, kërpudhat dhe erërat e këqija janë diçka që sigurisht ju nuk e dëshironi në shtëpinë apo zyrën tuaj.

Përveç faktit që e prishin pamjen e ambienteve, lagështia dhe myku ndikojnë në shëndetin e banorëve.

Pavarësisht që ndërtojmë një ndërtesë të re ose zgjidhim probleme hidroizolimi në një ndërtesë në përdorim, hapi i parë është të gjejmë zgjidhjen e duhur për projektin. Kur zgjedhim materiale, përveç çmimit, është shumë e rëndësishme kemi parasysh cilësinë dhe qëndrueshmërinë e materialeve që i përdorim.

image

Produktet Bekament të sistemit HYDRO/CERAMIC karakterizohen nga besueshmëria, qëndrueshmëria dhe çmimet e mira.

Linja e produkteve HYDRO siguron mbrojtje të sigurt dhe afatgjatë kundër depërtimit të ujit dhe lagështisë. Sistemi profesional i hidroizolimit ndjek trendet industriale të fundit. Karakterizohet nga veti të shkëlqyeshme të papërshkueshmërisë së ujit dhe një raport të mirë çmim – kualitet.

Pasi kemi mbrojtur ambientet në mënyrë të sigurt dhe afatgjatë nga depërtimi i ujit dhe lagështisë, ne mund t’i dekorojmë në pajtim me nevojat dhe qëllimin e tyre. Sistemi për aplikimin e qeramikës, gurit natyror ose mozaikut të qelqtë nga programi CERAMIC mundëson realizimin e ideve më të guximshme në dyshemetë ose muret e banjave, kuzhinave dhe dhomave të tjera.

Në Qendrën e Trajnimit Bekament ofrohet trajnim profesional për kontraktorët lidhur me aplikimin e duhur të produkteve nga linja HYDRO/CERAMIC.

hydro blog post

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.