Rreth ngjyrave të brendshme

Rreth ngjyrave të brendshme

Rreth ngjyrave të brendshme

Ngjyrat ekologjike për jetë më të mirë
Rreth ngjyrave të brendshme

Ngjyrat, sikurse edhe aromat mund të kanë ndikim të fortë në atë se si jemi të disponuar dhe se si e ndjejmë veten. Mund të ndjellin kujtime dhe të shkaktojnë emocione. Mund të na inspirojnë dhe ta plotësojnë me energji pozitive. Zgjedhja e duhur e ngjyrës në enterier na mundëson që pa investime të mëdha dhe intervenime të komplikuara të arrijmë rezultate të dukshme. Ngjyrat mund ta ndërrojnë përshtypjen për formën dhe madhësinë e hapësirës e cila na jep mundësinë shtesë në rregullimin e lokalit. Në hapësirat e rregulluara moderne e përdorim një ngjyrë bazë ose paletë të ngjyrave të ngjashme të barazuara. Thekset në ngjyrën tjetër mund të jenë detajet te vetë sipërfaqet e mureve ose copat e mobilieve të cilat hapësirës i japin dukje më të sofistikuar.

Detaj hiq më pak i rëndësishëm gjatë zgjedhjes së ngjyrave është edhe karakteristika e tyre ekologjike. Duke iu falënderuar të arriturave më bashkëkohore teknologjike, Bekament ofron ngjyra të brendshme ekologjike me bazë uji, të përshtatshme me standardet më të larta evropiane. Janë të dedikuara për jetë të shëndetshme, pa avuj toksik dhe pa kimikate.

Po ashtu nuk duhet të përjashtohen afinitetet personale, por nuk duhet të harrojmë se zgjedhja e ngjyrave të brendshme është proces serioz dhe i kërkuar në të cilin duhet të kujdesemi për atë se si do të ndikojë mjedisi ynë i ri në produktivitetin, disponimin por edhe në shëndetin tonë. Për këtë shkak, është shumë me rëndësi që të kujdesemi dhe të konsultohemi me personat profesionistë me rastin e zgjedhjes së ngjyrave të duhura për secilën hapësirë në të cilën qëndrojmë, qoftë nëse punojmë në të, pushojmë ose zbavitemi.

Ngjyrave të brendshme është proces serioz dhe i kërkuar në të cilin duhet të kujdesemi për atë se si do të ndikojë mjedisi ynë i ri në produktivitetin, disponimin por edhe në shëndetin tonë.

Për këtë shkak, është shumë me rëndësi që të kujdesemi dhe të konsultohemi me personat profesionistë me rastin e zgjedhjes së ngjyrave të duhura për secilën hapësirë në të cilën qëndrojmë, qoftë nëse punojmë në të, pushojmë ose zbavitemi.

image

Duke iu falënderuar të arriturave më moderne teknologjike, Bekament ofron ngjyra të brendshme ekologjike në bazë uji, të përshtatshme me standardet më të larta evropiane.

Ngjyra e kuqe sjell energji dhe e shpejton punën e zemrës. Fuqia e ngjyrës së zezë është aq e madhe, ashtu që edhe detaji më i vogël mund të ketë efekt të fuqishëm. Në dhomën e ditës e nxit bisedën dhe disponimin e mirë, ndërsa apetitin në kuzhinë ose tryezën e bukës.

Ideale për dhomat e gjumit dhe për hapësirat tjera në të cilat relaksoheni është ngjyra e kaltër e cila në nuancën e saj kryesore vlen si ngjyrë qetësuese e shkallës më të lartë.

Duke iu falënderuar të arriturave më moderne teknologjike, Bekament ofron ngjyra të brendshme ekologjike në bazë uji, të përshtatshme me standardet më të larta evropiane.

Ngjyra e verdhë e diellit e nxit gëzimin dhe lumturinë dhe sjell ngrohtësi. Sipërfaqet e mëdha me ngjyrë të verdhë mund t’i lodhin sytë dhe për këtë më së miri është që ta përdorni për detaje ose për sipërfaqe më të vogla. Si ngjyrë e cila nxit të menduarit dhe intuitën, ngjyra e verdhë ose elementet në këtë ngjyrë janë të mirë për hapësirën për punë ose mësim.

Është e njohur në përgjithësi se ngjyra e gjelbër i pushon  sytë. Ajo që ndoshta është pak e njohur është se ngjyra e gjelbër e nxit fleksibilitetin dhe kreativitetin dhe inspiron ndryshimet dhe sukses.

Nëse dëshironi që në dhomën tuaj të futni atmosferën e luksit, atëherë ngjyra vjollcë është zgjidhja e vërtetë. Në nuancat e saj më të errëta, ngjyra vjollcë është sofistikuese dhe dramatike. Lidhet për pasurinë, ndërsa është e përsosur për hapësirat për relaksim dhe pushim.

Shëndet, ngrohtësi dhe gëzim të përditshëm të jetës sjell ngjyra e portokalltë.

Bekament ngjyrat e brendshme të punuara në bazën e lëndëve me kualitet të lartë, janë të përshtatshme për hapësira të banimit dhe ato afariste. Mund të tonifikohen në spektrin e gjerë të nuancave.

Për ndikim pozitiv në disponim, kombinoni ngjyrat të cilat shtëpinë tuaj do ta bëjnë më të shëndetshme, më të lumtur, të këndshme, kreative dhe vend inspirues për jetë, punë, mësim, shoqërim dhe pushim.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.