Bekament dhe izolator – 10 vite të bashkëpunimit të përbashkët

Bekament dhe izolator – 10 vite të bashkëpunimit të përbashkët

Bekament dhe izolator – 10 vite të bashkëpunimit të përbashkët

Bekament dhe izolator – 10 vite të bashkëpunimit të përbashkët

Me darkë solemne Bekament dhe Izolator shënuan 10 vjet të bashkëpunimit të suksesshëm të përbashkët. Në një ambient të këndshëm të restorantit „Livade“ afër Çaçakut, shënimit të dhjetë vjetorit të punës morën pjesë mbi 300 të ftuar, bashkëpunëtorë dhe miq.
„Në vitin e parë në materialet e tyre kemi realizuar qarkullim prej tetë milionë, ndërsa vitin e kaluar madje 80 milionë në shitje, gjë që flet qartë për kualitetin e produkteve të tyre„, deklaroi Milomir Sharac, pronar i formës Izolator.

E falënderojmë firmën Izolator në besimin e treguar gjatë këtyre dhjetë viteve dhe vazhdojmë që bashkë të arrijmë caqet e vëna.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.