Bekament dita e kalërimit– hipodromi i shabacit

Bekament dita e kalërimit– hipodromi i shabacit

Bekament dita e kalërimit– hipodromi i shabacit

Bekament dita e kalërimit– hipodromi i shabacit

Në pajtim me punën e saj me përgjegjësi shoqërore, kompania Banja Komerc Bekament SHPK ia ka ofruar përkrahjen klubit të kalërimit Shabac i cili me këtë rast, në shenjë falënderimi më 7 korrik 2012 e organizoi Bekament gara kalërimi. U mbajtën 4 gara galopimi dhe një garë me qerre, kurse përfaqësuesit e kompanisë Bekament, fituesve ua dorëzuan peharët, ju shprehën falënderim KK Shabac me shpresë se me mundin e përbashkët do të formojnë klub modern të kalërimit.

Në Bekament ditën e kalërimit morën pjesë më shumë se 4000 vizitorë të cilët patën rastin që të kënaqen në garimin e kuajve të racave më të njohura në vendin tonë.

Kompania edhe njëherë tregoi shembull të praktikës së mirë të punës me përgjegjësi shoqërore, duke marrë pjesë në mënyrë aktive në projektin që kontribuon në të mirën e bashkësisë në të cilën punon dhe i ftoi të gjithë partnerët që ta pranojnë konceptin e filantropisë korporative.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.