Bekament e përkrahu aksionin humanitar për familjen nga mojsinje

Bekament e përkrahu aksionin humanitar për familjen nga mojsinje

Bekament e përkrahu aksionin humanitar për familjen nga mojsinje

Bekament e përkrahu aksionin humanitar për familjen nga mojsinje

Banja Komerc Bekament në bashkëpunim me organizatën „Lifeline“ të princeshës Katarina, ndihmoi në ndërtimin e shtëpisë për familjen nga Mosinje. Bekament e dhuroi materialin ndërtimor dhe kështu siguroi që familja Gvozdenoviq të ketë shtëpi të re. Si kompani me përgjegjësi shoqërore, gjithmonë me gjithë qejf ju përgjigjemi aksioneve të këtilla dhe na vjen mirë që e kemi bërë të lumtur edhe një familje.

Më shumë për donacionin mund të shikoni në emisionin „Exploziv“.

http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/31276/exploziv—17022017/93332/u-ime-oca-i-sina.html

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.