Bekament fondacioni – projekti i zgjerimit të qendrës së shëndetit arangjelovc (rtv pink)

Bekament fondacioni – projekti i zgjerimit të qendrës së shëndetit arangjelovc (rtv pink)

Bekament fondacioni – projekti i zgjerimit të qendrës së shëndetit arangjelovc (rtv pink)

Bekament fondacioni – projekti i zgjerimit të qendrës së shëndetit arangjelovc (rtv pink)

Shikojeni në video reportazh se si Bekament fondacioni në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, me Vetëqeverisjen Lokale dhe me afaristët e Arangjelovcit e kanë nisur projektin e zgjerimit të Qendrës së Shëdetit në Arangjelovc. Si rezultat i punës së përbashkët dhe investimit me vlerë më shumë se 77 milionë dinarë, është ndërtuar pjesa e re e poliklinikës së spitalit. Duam që t’i falënderojmë të gjithë që e kanë dhënë kontributin e tyre në realizimin e kësaj nisme fisnike dhe të porosisim se këtu nuk do të ndalemi – vazhdojmë më tej të ndërtojmë me zemër.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.