BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË FESTIVALIT TË FËMIJËVE “NISHKID”

BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË FESTIVALIT TË FËMIJËVE “NISHKID”

BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË FESTIVALIT TË FËMIJËVE “NISHKID”

BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË FESTIVALIT TË FËMIJËVE “NISHKID”

Kompania Bekament dhe Fondacioni Bekament e kanë mbështetur festivalin e fëmijëve “NishkiD” duke dhuruar bojëra për beton, të cilat janë përdorur për realizimin e seminareve sportive.

Kjo ngjarje është mbajtur në tetor në Nish dhe ka përfshirë një workshop edukativ (art, dramë, kukulla, hero, sporte, foto e video, vallëzim, vizatime komike, mjedis, gjuhë, muzikë dhe gazetari), ku pjesëmarrësit kanë pasur mundësi të shoqërohen, të njihen me njëri-tjetrin, të fitojnë njohuri dhe aftësi të reja, të zhvillojnë dashurinë e tyre për kulturën dhe artin dhe të paraqesin punën dhe talentin e tyre përpara jurisë dhe audiencës.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.