BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË SHKOLLËS SË HENDBOLLIT TË KLUBIT FEMËROR TË HENDBOLLIT “BEKAMENT BUKOVIÇKA BANJA”

BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË SHKOLLËS SË HENDBOLLIT TË KLUBIT FEMËROR TË HENDBOLLIT “BEKAMENT BUKOVIÇKA BANJA”

BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË SHKOLLËS SË HENDBOLLIT TË KLUBIT FEMËROR TË HENDBOLLIT “BEKAMENT BUKOVIÇKA BANJA”

BEKAMENT KA BËRË NJË DONACION NË MBËSHTETJE TË SHKOLLËS SË HENDBOLLIT TË KLUBIT FEMËROR TË HENDBOLLIT “BEKAMENT BUKOVIÇKA BANJA”

Në shtator 2021, kompania Bekament ka dhuruar 40 bluza për pjesëmarrësit e Shkollës së Hendbollit të Klubit Femëror të Futbollit “Bekament Bukoviçka Banja”.

Kjo dhuratë ka bërë të mundur që anëtarët më të rinj të shkollës së hendbollit të mirëpresin fillimin e sezonit me bluza të reja, të cilat do t’i motivojnë për të arritur rezultate të mira.

Bekament ka treguar edhe një herë se është e ndërgjegjshme për rëndësinë e mbështetjes së të rinjve dhe për këtë arsye do të vazhdojë të angazhohet në mënyrë aktive përmes aktiviteteve me përgjegjësi sociale, duke inkurajuar zhvillimin e njerëzve dhe komunitetit ku vepron.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.