Bulgaria building week, sofje, 6-9.mars 2019.

Bulgaria building week, sofje, 6-9.mars 2019.

Bulgaria building week, sofje, 6-9.mars 2019.

Bulgaria building week, sofje, 6-9.mars 2019.

Kompania Bekament tashmë tradicionalisht merr pjesë në „Bulgaria building week“ në Sofje, bashkë me distributorin për tregun bullgar, Ada Color nga Plovdivi. Këtë vit, sikurse viteve të kaluara, Bekament e ka gjetur vendin e saj në mesin e brendeve me renome nga fusha e ndërtimtarisë.

Vizitorët kanë pasur mundësinë që të njihen me portofolin dhe të informohen për kualitetin dhe qasjen deri te produktet e Bekamentit në Bullgari.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.