Donacioni i kompanisë bekament për kopshtet e fëmijëve dhe për fëmijët e punëtorëve

Donacioni i kompanisë bekament për kopshtet e fëmijëve dhe për fëmijët e punëtorëve

Donacioni i kompanisë bekament për kopshtet e fëmijëve dhe për fëmijët e punëtorëve

Tani që të gjithë po kthehemi ngadalë në jetën normale dhe në rrjedhat e punës, një nivel i lartë i kujdesit dhe mbrojtjes personale është ende një faktor i domosdoshëm për ruajtjen e shëndetit tonë, por edhe i shëndetit të më të dashurve tanë.

Duke e njohur rëndësinë e familjes, veçanërisht në këtë periudhë të ndjeshme, kompania Bekament vazhdoi aktivitetet e saj me përgjegjësi shoqërore, duke u përqendruar te fëmijët brenda komunitetit lokal në të cilin vepron, por edhe brenda organizatës së saj.

Javën e kaluar, kompania Bekament u dorëzoi donacione institucioneve parashkollore në Arangjelovc “Bubamara” dhe “Duga”, si dhe kopshteve “Sunce”, “Çarobna shkolica” dhe “Leptiriq”.

Donacioni përfshinte pako sanitare dhe dezinfektuese (peshqirë, peceta të lagura, sapunë të lëngshëm dhe dezobarriera) të nevojshme për të siguruar kushte të përshtatshme higjienike.

Gjithashtu, mbështetje u ofrohet anëtarëve më të rinj të ekipit Bekament, d.m.th. fëmijëve të punonjësve tanë.

Gjatë kësaj jave, u shpërndanë 200 dhurata me dezinfektues dhe pajisje (maska ​​për fëmijë, larje të thatë të duarve, peceta të lagura, sapunë dhe peceta për fëmijë), të cilat do të kontribuojnë në ruajtjen e shëndetit të fëmijëve tanë.

Bekament

Fuqia është në duart tona

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.