Donacioni për sanimin e manastirit gradac

Donacioni për sanimin e manastirit gradac

Donacioni për sanimin e manastirit gradac

Donacioni për sanimin e manastirit gradac

Në kuadër të biznesit të përgjegjshëm shoqëror kompania Bekament në aksionin e saj më të re ka donuar material për sanimin e manastirit Gradac në rrethinën e Kraljevës.

Manastiri është ngritur në shek. 13  dhe është pronë e Shën Jelena Nemanjiç, gruas së Uroshit I. Gradaci sot është manastir i grave.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.