Është mbajtur ngjarja bamirëse online belhospice “sill dashuri dhe shpresë në këto krishtlindje”

Është mbajtur ngjarja bamirëse online belhospice “sill dashuri dhe shpresë në këto krishtlindje”

Është mbajtur ngjarja bamirëse online belhospice “sill dashuri dhe shpresë në këto krishtlindje”

Është mbajtur ngjarja bamirëse online belhospice “sill dashuri dhe shpresë në këto krishtlindje”

Kompania Bekament ka qenë sponsori i artë i ngjarjes online BELhospice “Sill Dashuri dhe Shpresë në këto Krishtlindje”, e cila është mbajtur më 23 dhjetor, 2020.

Me këtë rast, janë mbledhur 17.000 EURO në mënyrë që BELhospice të vazhdojë të ofrojë shërbime falas për pacientët me kancer dhe anëtarët e familjes së tyre.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.