Eta standard

Eta standard

Eta standard

Eta standard

Të gjitha produktet e Banja Komerc Bekament posedojnë certifikate dhe ateste si te ne, ashtu edhe në UE. Banja Komerc Bekament shumë frikë ka fituar certifikatën ETA standard, gjë e cila e vërteton kualitetin e produkteve tona, përveç standardit ISO 9001 dhe ISO 14001. Kriza ekologjike, ekonomike dhe energjetike tregojnë se mënyra e deritanishme e eksploatimit të resurseve nuk është e qëndrueshme dhe se ekologjia dhe energjia janë dy probleme shkak-pasojë të të ardhmes së njerëzimit. Arkitektura është bërë një prej qëllimeve primare të reformës ekologjike, sepse vlerësohet se ndërtesat e banimit përdorin 1/6 të rezervave botërore të ujit të pijshëm, ¼ të sipërfaqeve të pyjeve dhe 2/5 të lëndëve fosile.Në një objekt banimi humbet 20% i energjisë nëpërmjet kulmit, 20% nëpërmjet dritareve dhe dyerve, 6% pllakën e bodrumit dhe 25-40% nëpërmjet mureve. Pasi që humbjet më të mëdha janë nga muret e jashtme, kompania Banja Komerc Bekament ka vendosur që të zhvillojë sisteme fasaduese me qëllim të zvogëlimit të harxhimit të energjisë. Roli i murit të jashtëm si element mbështjellës i objektit është që ta mbrojë objektin nga mbinxehja e humbjes së nxehtësisë, nga ndikimet atmosferike, pastaj që të ketë edhe aftësi të mira akumuluese me qëllim që në objekt të sigurohet rehatia e ngrohjes por edhe nga zhurma me qëllim që të zvogëlohet harxhimi i energjentëve.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.