FONDACIONI BEKAMENT KA DHURUAR MATERIALE PËR KOPSHTIN E FËMIJËVE “OBLAČAK”

FONDACIONI BEKAMENT KA DHURUAR MATERIALE PËR KOPSHTIN E FËMIJËVE “OBLAČAK”

FONDACIONI BEKAMENT KA DHURUAR MATERIALE PËR KOPSHTIN E FËMIJËVE “OBLAČAK”

FONDACIONI BEKAMENT KA DHURUAR MATERIALE PËR KOPSHTIN E FËMIJËVE “OBLAČAK”

Në fillim të tetorit, Fondacioni Bekament ka dhuruar veshje për metal dhe bojëra për beton me qëllim për të rinovuar gardhin dhe për të lyer murin prej betoni të kopshtit “Oblačak” në Beograd.

Kjo dhuratë ka mundësuar që të vegjlit të kenë një oborr më të këndshëm, ku ata mund të kënaqen me aktivitetet e veta gjatë qëndrimit në kopsht. Buzëqeshja dhe gëzimi i fëmijëve i motivojnë Kompaninë Bekament dhe Fondacionin Bekament, si dy institucione me përgjegjësi sociale, për të vazhduar punën e tyre humanitare dhe për të ofruar mbështetje aty ku është më e nevojshme.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.