Kompania bekament dhe klubi i hendbollit femëror “bekament bukoviçka banja” kanë rinovuar marrëveshjen vjetore të sponzorizimit

Kompania bekament dhe klubi i hendbollit femëror “bekament bukoviçka banja” kanë rinovuar marrëveshjen vjetore të sponzorizimit

Kompania bekament dhe klubi i hendbollit femëror “bekament bukoviçka banja” kanë rinovuar marrëveshjen vjetore të sponzorizimit

Kompania Bekament dhe Klubi i Hendbollit Femëror “Bekament Bukovička Banja” kanë rinovuar marrëveshjen e tyre vjetore të sponsorizimit, me të cilin vazhdon bashkëpunimi i gjatë të suksesshëm të dy emrave të mëdhenj, të cilët kanë arritur, në fushat e tyre përkatëse (ekonomia dhe sporti), rezultate të mira ekonomike dhe sportive.

Vazhdimi i bashkëpunimit nënkupton, përveç mbështetjes financiare, dhurimin e uniformave të rebranduara dhe pajisjeve të tjera për trajnime dhe ndeshjet, si edhe krijimin e banderolave reklamuese, gjithçka me qëllim për të përmbushur nevojat e ekipit të moshuar Arangjelovac, i cili merr pjesë në Super Ligë.

Bekament, një nga kompanitë më të përgjegjshme nga pikëpamja sociale në Serbi, ka mbështetur, gjatë pothuajse tri dekadash, zhvillimin e njerëzve dhe komunitetit, ku vepron. Ajo punon në fusha me interes strategjik dhe të zhvillimit social, duke përfshirë investime në përmirësimin e arsimit, sportit, kulturës, shëndetit dhe mbrojtjes së mjedisit natyror.

Me një traditë 45 vjeçare, Klubi i hendbollit femëror “Bekament Bukovička Banja” ka marrë pjesë në Super Ligë për 18 sezone të njëpasnjëshme. Sezoni i suksesshëm ka vazhduar me të njëjtin intensitet, entuziazëm dhe suksese të hendbollisteve tona, për të cilat mund ju mund të mësoni më shumë duke vizituar link-un Facebook Post

Me forca të përbashkëta do të përballojmë me guxim sfida të reja. Shikojmë përpara dhe fitojmë!

Bekament

Fuqia është në duart tona

 

www.bekament.com

#bekament

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.