Kompania bekament e ka mbështetur manifestimin humanitar “sjellim buzëqeshje”

Kompania bekament e ka mbështetur manifestimin humanitar “sjellim buzëqeshje”

Kompania bekament e ka mbështetur manifestimin humanitar “sjellim buzëqeshje”

Si kompani shoqërore me përgjegjësi, Bekament e ka përkrahur me anë të sponsorimit manifestimin humanitar “Sjellim buzëqeshje” që u mbajt më 29.8.2021. Ngjarja përfshinte vozitjen humanitare prej 9 orëve dhe manifestimin qendror në Ada Ciganlija në periudhë prej 10-20.30h.

Të gjitha mjetet e grumbulluara i janë donuar Shoqatës së prindërve që kujdesen vetë dhe fëmijëve me invaliditet “Plava Skoljka” dhe Vanja Miloviq (Fondacionit Bëhu Human).

Ju ftojmë që ta përkrahni këtë iniciativë humane dhe të kontribuoni që Vanja të dale fitimtare me dërgimin e numrit 1077 nëpërmjet SMS në 3030.

Të bëhemi humanitar dhe solidar. Të kujdesemi për njëri-tjetrin.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.