Kompania bekament sponsor bronzë ’adria tour’ i manifestimit të tenisit

Kompania bekament sponsor bronzë ’adria tour’ i manifestimit të tenisit

Kompania bekament sponsor bronzë ’adria tour’ i manifestimit të tenisit

Tenisti më i mirë në botë, Novak Gjokoviq, mblodhi më të mirët e sporteve të bardha që u paraqitën para audiencës në ngjarjen humanitare të tenisit “Adria Tour”, e cila u zhvillua në Beograd në 12 qershor  deri më 14.6.2020, në organizim nga Fondacioni Novak Gjokoviq.

Si një kompani me përgjegjësi shoqërore, Bekament siguroi mbështetje përmes sponsorizimit prej bronzi në formën e dhurimeve të fondeve që do të përdoren për qëllime humanitare në të gjithë rajonin, përfshirë programet e fondacionit “Novak Gjokoviq” që synojnë zhvillimin e hershëm dhe edukimin e fëmijëve.

Si pjesë e paketës së sponsorizimit, Bekament kishte promovimin e tij në fshatin e tenisit, i cili ishte i hapur për të gjithë adhuruesit e sporteve të bardha dhe ku vizitorët patën një mundësi unike për të mësuar më shumë rreth vlerave të kompanisë dhe për të marrë materiale promovuese dhe dhurata.

Përmes mbështetjes së saj për këtë iniciativë humanitare, kompania ka treguar edhe një herë se sa respekton dhe mbështet fëmijët, komunitetin dhe shoqërinë në tërësi.

Bekament

Fuqia është në duart tona

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.