Kompania domena rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania domena rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania domena rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania domena rreth partneritetit me bekament kompaninë

Marko Rodiq, menaxher i shitjes me shumicë dhe Nikola Hajnrih, menaxher i shitjes me pakicë Domena, flasin për partneritetin me kompaninë Bekament, e cila filloi në 2011.

Sot, pas 10 vitesh, bashkëpunimi ynë i përbashkët i biznesit po rritet vazhdimisht, forcohet dhe zhvillohet, ndërsa po arrin rezultate të suksesshme të biznesit.

Me respekt të ndërsjellë dhe përpjekje të përbashkëta, ne kemi arritur disa fitore të vogla që bëjnë një ndryshim të madh.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.