Kompania Intercom na flet për partneritetin me Bekament

Kompania Intercom na flet për partneritetin me Bekament

Kompania Intercom na flet për partneritetin me Bekament

Kompania Intercom na flet për partneritetin me Bekament

ZvonkoDuev, pronari i kompanisë Inter-Commerc në Gjevgjeli, na flet për biznesin e tij të suksesshëm dhe për partneritetin e gjatë me Bekament.

"Investimi në brend jep gjithmonë rezultatet e dëshiruara. Klientët njohin produktet Bekament dhe besojnë në cilësinë e tyre. Nderimi dhe mbështetja e ndërsjellë janë aspektet më të rëndësishme në bashkëpunimin tonë.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.