KOMPANIA MD MOMO MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA MD MOMO MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA MD MOMO MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA MD MOMO MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

Dimitrije Dragoviq, pronari i kompanisë MD MOMO nga Berani, flet për operacionet e suksesshme të biznesit dhe partneritetin e gjatë me Bekament. 

“Në të gjitha fushat e ekonomisë, si edhe në shitjen e materialeve ndërtimore dhe ekzekutimin e punimeve të ndërtimit, ne parashikojmë që vitet vijuese të jenë sfiduese, por mendojmë se bashkëpunimi midis kompanive MD MOMO dhe Bekament mund t’u përgjigjet këtyre sfidave. Prandaj, ne bazohemi në fakt që kompania Bekament sheh më larg, më mirë dhe me më shumë kualitet sesa të tjerët.” 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.