KOMPANIA MONDRIAN NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA MONDRIAN NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA MONDRIAN NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA MONDRIAN NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

Natasha Radanoviq, Menaxherja e shitjes, dhe Zoran Kruta, Menaxheri i Financave në kompaninë Mondrian, na flasin për partneritetin e gjatë të biznesit me kompaninë Bekament, i cili ka filluar para 20 vitesh.

“Ne mbështetemi në modelin e komunikimit të Bekamentit dhe vërejmë reagime pozitive. Ne kemi aplikuar të gjitha elementet vizuale të tyre si në enterier ashtu edhe në eksterier”.

“Partneriteti me Backament bazohet në shumë punë dhe besim. Ne besojmë se në të ardhmen ajo mund vetëm të rritet, sepse forca është në duart tona”.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.