KOMPANIA ONIX-VAL NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA ONIX-VAL NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA ONIX-VAL NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA ONIX-VAL NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

Viktor Kërstevski, Menaxheri i shitjes me pakicë në kompaninë Onix-Val nga Dellçevo, na flet për partneritetin e gjatë të biznesit me Bekament.

“Opinioni im është se në vitet e fundit, Bekament ka bërë, si brend, një hap përpara në treg, si në Maqedoni ashtu edhe në tërë rajonin. Identiteti i tij vizual dhe mënyra e komunikimit e dallojnë nga markat e tjera në rajon. Forca e këtij brendi është diçka që i transferohet kompanisë Onix-Val, duke kontribuar në suksesin tonë.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.