KOMPANIA SENSU NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA SENSU NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA SENSU NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA SENSU NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

Suad Çopra, pronari i kompanisë SenSu në Sarajevë, diskuton për modelin e tij të suksesshëm të biznesit, si edhe për partneritetin e gjatë me kompaninë Bekament.

“Ajo që e veçon Bekamentin është shpërndarja cilësore, asortimenti i gjerë dhe cilësia e lartë e produkteve. I referohem veçanërisht qasjes së tyre profesionale ndaj biznesit dhe marrëdhënies që ata e ndërtojnë me ne si partnerë.

Ata u kushtojnë vëmendje të veçantë përmirësimit dhe promovimit të markës, si edhe cilësisë në çdo gjë që e bëjnë. Kjo forcë dhe kjo mënyrë pune derdhen edhe mbi ne. Ne jemi të vetëdijshëm për hovin që na e japin”.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.