Kontrollet shëndetësore për të punësuarit e kompanisë bekament

Kontrollet shëndetësore për të punësuarit e kompanisë bekament

Kontrollet shëndetësore për të punësuarit e kompanisë bekament

Kontrollet shëndetësore për të punësuarit e kompanisë bekament

Kujdesi për shëndetin tuaj është aspekti më i rëndësishëm i jetës, sepse duke u kujdesur për veten, ju gjithashtu kujdeseni për të dashurit tuaj.

Gjatë dy javëve të mëparshme, kompania Bekament organizoi kontrolle shëndetësore për punonjësit e saj, në mënyrë që të ruajë dhe preventivë në shëndetin e tyre.

Kontrollet sistematike përfshinin analiza laboratorike, kontrolle oftalmologjike, kontrolle me ultratinguj sipas dëshirës si dhe kontrolle nga mjekë të përgjithshëm.

Me këtë iniciativë, Bekament dëshiron që punonjësve të saj t’ju theksojë në këtë mënyrë se sa të rëndësishëm janë ata për kompaninë, dhe t’i falënderojë ata për angazhimin që e tregojnë çdo ditë.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.