Objekti afarist super vero, zharkovë

Objekti afarist super vero, zharkovë

Objekti afarist super vero, zharkovë

Objekti afarist super vero, zharkovë

Kompanija Banja Komerc Bekament sipas sistemit “çelësat në dorë” ka ndërtuar objektin Super Vera në lagjen e Beogradit, Zharkovë, në këndin e rrugës Trgovaçke dhe rrugës Aca Joksimoviq. Objekat shtrihet në 3.000 m2 dhe disponon me rreth 50 vende të parkimit.

Besimin e investuesve e ndërtojmë me kualitetin e Bekament produkteve, ndërsa në besimin e shprehur përgjigjemi me punën e palodhshme dhe me profesionalizëm.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.